Sunday, July 30, 2006
Senna in Old Trafford?
Spanish media today has reported that Manchester United is ready to sign Brazilian born Spanish midfielder Marcos Senna.

The Villa Real midfielder was phenomenal at the last champions’ league and Sir Alex Ferguson is reported to be interested in signing the midfielder for a reported fee of 10 mil pound.

It is obvious that we need to strengthen our midfield after the departure of Keano, and in the process, United has already signed Michael Carrick from Spurs.

We also set to sign another midfielder before the end of the transfer window and its either Senna or Mascherano.
AddThis Social Bookmark Button
 
posted by Nuruddeen710 at 9:02 PM | Permalink |


3 Comments:


At 10:43 PM, Blogger electrical life sucks

ko ni bagos ar...rajin gile tulis blog dan updated la...bagos2...haha...ni yg aku nk dgr ni...come on senna...masok je la man u...villareal power skali jek...man u mesti lpas 2nd round punye,x pon g q final(gile berlagak aku ni)...haha....between senna n masherano,hmm...x tau la...kalo club senna lg power...kalo country,masherano lg terer....tp man u ni club kn..so better senna la...tp aku x kisah pon,either 1 is def mid....carrick tu sebenanrnye bukan defense sgt pon...die tu center mid....kekadang die bole berada lebey dr sriker kt pdg tu...aku lg ske carik def mid dr center mid...haha....arg...x kesah...cpat la sign...ape susah....amik pen,amik kertas,goyang tgn...dah...setel problem...haha.

 

At 9:30 AM, Blogger since1897

Nak menyibuk skit...Alang alang cakap pasal Senna, lets talk about Spain hot spot transfer completed..

ATLETICO MADRID: Mista from Valencia arrived...so, nampaknya dia combine ngan Torres kat depan...Ok la..Tupun kalu Torres tak kemana la..aku dengar dia link ngan Milan skang ni...

BARCA: Dengan kemasukan Gudjonsen yg replace Larsson(back to hometown-Helsinborg)with two Juve players arrived, Barca tak load byk player...Overall good transfer market decision...Perfect for next season competition..

REAL BETIS: In- Romero from Deportivo...okla tapi dah tua and Oscar Lopez frm Barca...never heard so much about this guy...

CELTA VIGO: In- Nene from Alaves and Antonio Guayre from Villareal(mamat ni ada main masa Champ League against Arsenal last year...mmmm..tapi tak outstanding sgt)

DEPORTIVO: In- Ramai giler player yang arrived tapi takde satupun aku kenal..maybe youngster kot...huhu..opps..lupa..Molina GK retire season ni..One time aku suka giler mamat ni jadi keeper..awal 2000 dulu..

ESPANYOL: In- Rufete from Valencia

GATAFE: Guss who come in? Roberto Abbondanzieri...GK W.C Argie..cam tak logikkan? Player ternama lain...David Sousa and Cosmin Contra(ex Milan)

GIMNASTIIC: Baru promoted so player yang masuk pun boleh kata tak kenal langsung...

LAVENTE: Tgk skali mmg best transfer team ni tapi tak tau la main camna nanti next season. Among player coming in..Tommasi(Roma),Cesar(Deportivo),Laurent
Robert(Benfica -ex Newcastle)and Dehu from Marseille..

MALLORCA: In- Maxi Lopes..huh...sian mamat ni...pas loan kena loan lagi..hehe...jual kat Juve jela..lagi sorang Navarro juga dari Barca...

OSASUNA: In- yang kenal sorang je...Roberto Sodado from Madrid...hah...tgk..bodohkan Madrid...ada defender muda bagus pegi kasi loan...mamat ni boleh tahan gempakla compare to Halguera ke atau Salgado yg ntahapapa tu...

RACING SANTANDER: In- ada dua orang player tapi dua dua tak outstanding sgt

REAL MADRID: In- Il Capitano Canna, Pumas Emerson and Ruud...Kalau kena ramuan, Madrid boleh jadi gempak dari Barca tapi camnapun aku bejet tak leh pi jauh especially for the next 2 or 3 yrs..maklumla sapa coach dia.. Fabio 4-4-2 Crapello...nguahahaha...MATCH OF THE SEASON..BARCELONA VS REAL MADRID!!! Juve Reunion!!!

REAL SOCIEDAD: In- Tak kenal..hehe..adala lima ke enam playerS

RECREATIVO HUELVA: same as above...hehe

SEVILLA: In- Christien Poulsen from Schlke 04...

VALENCIA: In- Kali ni tim ni brubah angin kutip player player Spain EPL last year..Del Horno(Chelsea), Morientes(Liverpool) and Hugo Viana (Newcastle)...anyway, sedih seh Aimar kluar...AIMAR = VALENCIA...dah takleh dipisahkan...Good luck and wish all the best...

VILLAREAL: Boleh tahan transfer kali ni...In- Pires(Arsenal), Nihat Kavehci(Sociedad) and Cani(Zaragoza)...mayb after this Senna going to Man U...unpredictable...sabar ya papa...hehe

REAL ZARAGOZA: Selain dpt Aimar dia dapat Alex D'Alessendro...Argggghhh...tensionnya...
gandingan mid indaman aku...tapi kenapa kat Zarogoza!!! Another player coming in..Juanfran from Betis...Best!!

ADIOS...

 

At 12:41 PM, Anonymous Tengku

Cis, aku dengar Ronaldo nak pergi barca. Tapi tak confirm lagi. Rumours.